Dealers

Dealers die je verder brengen

Om u goed van dienst te kunnen zijn, werken wij samen met een aantal verkooppunten verspreid over het land. Daar kunt u terecht voor informatie of om de Hoppr in het echt te bekijken. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om de Hoppr bij één van onze dealers op te halen, nadat u hem besteld heeft. Uiteraard bent u ook altijd welkom in onze showroom te Pesse. De Hoppr kan ook bij u worden bezorgd.

Drenthe: 

Pater Aanhanger Service 
Zwarte Water 6 
7933 TN  Pesse
Tel: 0528-241878
info@paspesse.nl

Groningen:

Meijer Fietsen Winschoten
Papierbaan 2e
9672 BH Winschoten
Tel: 0597-413281
info@meijer-fietsen.nl

Meijer Fietsen Veendam
van Stolbergweg 2
9641 HL Veendam
Tel: 0598-619075
info@meijer-fietsen.nl

Friesland:

Care4More
Morra 2 (ingang Noord)
9204 KH Drachten
Tel: 0512-513650
info@care4more.nl 

Overijssel:

Scootmobiel 
Hengelosestraat 116 
7514 AK ENSCHEDE
Tel: 053-4363600
info@scootmobielshop.com

Noord-Brabant:

Roll-on Mobility Care
Nijverheidsweg 11
5527 AG Hapert
Tel: 0497-387542
Mob: 06-151316739
info@roll-on.nl

Ontmoet Onze Dealers: Uitgebreide Informatie en Praktijkervaring

Onze toegewijde dealers verstrekken gedetailleerde informatie en bieden een hands-on ervaring met de Hoppr. Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of breng een bezoek om de Hoppr in het echt te bewonderen. Of u nu kiest voor het ophalen bij een dealer of levering aan huis, wij staan klaar om uw mobiliteitsreis te vergemakkelijken. Welkom bij Hoppr, waar onze dealers u verder brengen!

Kwaliteit van Hoppr: Vertrouwen in Betrouwbare Dealers

Bij Hoppr staat kwaliteit centraal, en dit komt tot uiting in onze samenwerking met zorgvuldig geselecteerde dealers verspreid over het hele land. Deze samenwerking is essentieel voor onze toewijding aan hoogwaardige producten en service.

Ervaar de Hoppr bij Onze Dealers

Onze dealers fungeren niet alleen als informatieve hubs, maar ook als plekken waar u de Hoppr in levenden lijve kunt ervaren. Wij begrijpen dat het zien en voelen van het product cruciaal is bij het maken van een weloverwogen keuze. Onze deskundige dealers zijn goed geïnformeerd en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij uw keuze.

Flexibel Aankoopproces: Ophalen en Bezorgen

Bij aanschaf bieden onze dealers de mogelijkheid om de Hoppr bij hen op te halen, waardoor het aankoopproces nog flexibeler wordt. Of u nu onze showroom in Pesse bezoekt of een van onze dealers, wij zorgen ervoor dat u de Hoppr op een manier kunt verkennen die bij u past.

Service op Maat: Bezorging aan Huis

Daarnaast bieden we de extra service om de Hoppr rechtstreeks bij u te bezorgen, zowel bij een dealer als aan huis. Wij streven ernaar u een naadloze en comfortabele ervaring te bieden.

Welkom bij Hoppr, waar kwaliteit en service hand in hand gaan, en waar onze dealers u verder brengen op uw mobiliteitsreis!