Over Hoppr

Over Hoppr

Ontdek bij Hoppr de perfecte combinatie van mobiliteit en vrijheid! Onze veelzijdige aanhangwagens zijn ontworpen om aan al jouw fietsvervoersbehoeften te voldoen. Of je nu één of meerdere tweewielers of driewielers wilt vervoeren, of een speciale fiets hebt, een elektrische fiets, driewieler, duofiets, scootmobiel, of rolstoelfiets – de Hoppr is er voor jou.

Onze aanhangwagens worden met zorg en vakmanschap in eigen beheer geproduceerd door Pater Aanhanger Service in Pesse. Sinds 2006 hebben Hendri en Corine Pater met trots gewerkt aan de ontwikkeling van de Hoppr en het bedrijf en zijn toegewijd aan het produceren van hoogwaardige aanhangwagens. De werkwijze is onveranderd gebleven, met passie voor het vak en een sterke focus op service.

Maatwerk Mobiliteit bij Hoppr

Bij Hoppr begrijpen we dat mobiliteit persoonlijk is, daarom streven we ernaar om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Of het nu gaat om een ontspannen ritje door de buurt of het verkennen van nieuwe fietsroutes, de Hoppr maakt het mogelijk. Onze aanhangwagens worden geleverd met oprijgootjes en bevestigingsmateriaal voor de fietsen en RDW-documentatie, waardoor wij een complete oplossing bieden voor jouw fietsvervoer.

Brengen op locatie is vaak geen probleem. In overleg bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen. Kies voor Hoppr en geniet van de vrijheid om te fietsen waar je maar wilt. Welkom bij de toekomst van fietsvervoer, welkom bij Hoppr!

Over Pater Aanhanger Service

Welkom bij Hoppr, een product van Pater Aanhanger Service in Pesse. Sinds de oprichting van ons bedrijf in 2006 door Hendri en Corine Pater hebben wij met trots de Hoppr ontwikkeld en zijn wij toegewijd aan het produceren van hoogwaardige aanhangwagens. Door de jaren heen is ons team gegroeid, maar onze werkwijze is onveranderd gebleven. Met passie voor ons vak en een sterke focus op service staan wij altijd voor u klaar en denken graag met u mee.

Toewijding aan Kwaliteit en Service

Bij Pater Aanhanger Service staat kwaliteit hoog in het vaandel. In de modern ingerichte werkplaats voeren ervaren monteurs alle werkzaamheden uit volgens de normen van de BOVAG. Onze aanhangwagens worden gekeurd door de RDW en zijn voorzien van een COC-verklaring, wat betekent dat ze voldoen aan de Europese normen en goedgekeurd zijn voor gebruik in de EU.

Wij hanteren transparante leveringsvoorwaarden, waarop de Algemene Bovag leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing zijn. Zo streven wij naar een heldere en betrouwbare relatie met onze klanten. Ontdek de kwaliteit en maatwerkoplossingen die Hoppr te bieden heeft. Fiets verder en ontdek nieuwe mogelijkheden met onze op maat gemaakte aanhangwagens. Welkom bij de Hoppr, waar mobiliteit, vrijheid, en kwaliteit samenkomen!